Home Page
Συχνές Ερωτήσεις

Για τον καταναλωτή

Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Πηγαίντε στην ενότητα «Συνεργαζόμενα Φαρμακεία».
 2. Επιλέξτε την περιοχή που σας ενδιαφέρει.
 3. Αμέσως εμφανίζονται τα κοντινότερα φαρμακεία στην περιοχή που έχετε επιλέξει.

Μόνο τα συνεργαζόμενα με τη Pharma Coupons φαρμακεία δέχονται τα κουπόνια μας. Θα τα αναγνωρίσετε εύκολα από την αφίσα και το ταμπελάκι «Ανοιχτό-Κλειστό» Pharma Coupons στη βιτρίνα του φαρμακείου.

Για να δείτε με ποιά φαρμακεία συνεργαζόμαστε, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

 1. Πηγαίντε στην ενότητα «Συνεργαζόμενα Φαρμακεία».
 2. Επιλέξτε την περιοχή που σας ενδιαφέρει.
 3. Αμέσως εμφανίζονται τα κοντινότερα φαρμακεία στην περιοχή που έχετε επιλέξει.

Επισκεφθείτε την ενότητα «Κουπόνια» και εκεί θα βρείτε όλα τα κουπόνια που είναι σε ισχύ αυτό το χρονικό διάστημα. Μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα κουπόνια επιλέγοντας την κατηγορία που σας ενδιαφέρει. Η λίστα ανανεώνεται συχνά με νέα κουπόνια!

Απλά ακολυθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Επισκεφθείτε την ενότητα «Κουπόνια». Εκεί θα βρείτε όλα τα κουπόνια σε ισχύ που εξαργυρώνονται στα συνεργαζόμενα φαρμακεία του δικτύου Pharma Coupons (δείτε τα ΕΔΩ). Τα κουπόνια ανανεώνονται συχνά οπότε μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε τακτικά!
 2. Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του pharmacoupons.gr. Εάν έχετε εγγραφεί κάντε ΕΙΣΟΔΟ αλλιώς ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ τώρα!
 3. Κάντε κλικ στο κουπόνι που σας ενδιαφέρει και επιλέξτε την εκτύπωσή του από το pharmacoupons.gr ή από συνεργαζόμενο website («Εκτύπωση κουπονιού») ή από το email σας («Αποστολή στο email μου»).
 4. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να παρουσιάσετε στο κοντινό σας φαρμακείο του δικτύου Pharma Coupons το email με το κουπόνι σας απ’ευθείας από το κινητό σας!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και δε διαφέρει σε τίποτα από αυτήν που θα ακολουθούσατε για να χρησιμοποιήσετε ένα κουπόνι μέσα σε ένα σουπερμάρκετ. Απλά δίνετε στο ταμείο το προϊόν το οποίο θέλετε να αγοράσετε μαζί με το αντίστοιχο κουπόνι και αυτόματα αφαιρείται από την τιμή του προϊόντος η αξία που αναγράφεται πάνω στο κουπόνι.

Για τον φαρμακοποιό

Για τα Φαρμακεία που υποστηρίζονται από την CSA, πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το Εκπαιδευτικό Video με τις πλήρεις οδηγίες εξαργύρωσης των Pharma Coupons.

Για τα Φαρμακεία που υποστηρίζονται από την EUROPHARMACY, πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το Εκπαιδευτικό Video με τις πλήρεις οδηγίες εξαργύρωσης των Pharma Coupons.

Για τα Φαρμακεία που υποστηρίζονται από την ΙΛΥΔΑ, πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το Εκπαιδευτικό Video με τις πλήρεις οδηγίες εξαργύρωσης των Pharma Coupons.

Για τα Φαρμακεία που υποστηρίζονται από την SMARTWARE, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Τμήμα Υποστήριξης.

Τα οφέλη για τον φαρμακοποιό που θα συνεργαστεί μαζί μας είναι πολλά!

Με την συμμετοχή σας στο Pharma coupons, δίνετε τη δυνατότητα στους καταναλωτές να χρησιμοποιήσουν πλέον τα κουπόνια τους για την αγορά των προϊόντων τους, τώρα και στο φαρμακείο σας.

Και αυτό έχει πολλά οφέλη για εσάς:

 • Θα αυξήσετε την κίνησή σας!
 • Θα ενισχυθούν οι πωλήσεις των προϊόντων σας λόγω της εκπτωτικής προσφοράς!
 • Θα καταφέρετε να ενισχύσετε και την επαναληπτική αγορά των προϊόντων σας!
 • Θα ενθαρρύνετε τον καταναλωτή να δοκιμάσει νέα προϊόντα!
 • Και φυσικά είναι ένας πολύ καλός τρόπος να ενδυναμώσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και υλοποιείται μέσα σε 5 βήματα:

 1. Σκανάρετε το Barcode του κουπονιού στην εφαρμογή και επιβεβαιώνεται αυτόματα η εγκυρότητα του κουπονιού από την εφαρμογή. Σε περίπτωση αδυναμίας σκαναρίσματος του Barcode, πληκτρολογείτε τον εναλλακτικό 6ψήφιο κωδικό που αναγράφεται στη σελίδα με το κουπόνι.
 2. Σκανάρετε το Barcode του προϊόντος.
 3. Προχωράτε στην εκτύπωση της απόδειξης.
 4. Κάνετε κλικ στο κουμπί «Εξαργύρωση» και αφαιρείτε από την αξία του προϊόντος το ποσό της έκπτωσης του κουπονιού.
 5. Θα σας πιστώνουμε τα χρήματα (συνολική αξία των εξαργυρωμένων κουπονιών) σε λογαριασμό σας στο συμφωνημένο χρονικό διάστημα το οποίο είναι στις 30 ημέρες μετά την είσπραξη του ποσού από τις εταιρίες που εκδίδουν τα κουπόνια.

Η διαδικασία τιμολόγησης γίνεται, βάσει των διατάξεων της παρ. 17, αρθ. 6 του ΚΦΑΣ όπως αυτές αναλύονται στην ΠΟΛ 1004/2013 όπου ορίζονται οι σε ισχύ διαδικασίες και προϋποθέσεις της Ανάθεσης Τιμολόγησης – Αυτοτιμολόγησης.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το Εκπαιδευτικό Video με τις πλήρεις οδηγίες εξαργύρωσης των Pharma Coupons.

Απλά μας κάνετε ένα τηλεφώνημα στο 210 9287 610 και αφήνετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Σύντομα μετά την δήλωση ενδιαφέροντος, ένας εκπρόσωπός μας θα έρθει να σας επισκεφτεί για να συζητήσετε από κοντά για τη συνεργασία μας και θα σας δώσει το Συμφωνητικό μας υπογεγραμμένο από την δική μας πλευρά. Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και το υπογράψετε, θα μας το επιστρέψετε με δικά μας έξοδα. Στη συνέχεια θα σας σταλεί όλο το προωθητικό υλικό / σήμανση του Pharma Coupons και οδηγίες για τη λειτουργία της υπηρεσίας. Επιπλέον, για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε πάντα να καλείτε στην αποκλειστική για εσάς γραμμή εξυπηρέτησης (210 9287 610) ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@pharmacoupons.gr.

Η συνεργαζόμενη εταιρία που υποστηρίζει την υπηρεσία Pharma Coupons είναι η CSA που ήδη γνωρίζετε, με τεράστια εμπειρία σε θέματα τεχνολογίας στο κλάδο του φαρμακείου. Η εγκατάσταση της εφαρμογής είναι πάρα πολύ απλή και θα γίνει με οδηγίες από εξειδικευμένο στέλεχος. Επιπλέον, για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε πάντα να καλείτε στην αποκλειστική για εσάς γραμμή εξυπηρέτησης (210 9287 610) ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο info@pharmacoupons.gr.

Η διαδικασία εξαργύρωσης των κουπονιών γίνεται online και live μέσα από την εδική εφαρμογή της CSA. Αυτό σημαίνει ότι όταν σκανάρετε το barcode στο κουπόνι, η εφαρμογή θα σας επιστρέφει αμέσως ένα μήνυμα που θα αναφέρει ότι το κουπόνι είναι έγκυρο και ότι έχει καταχωρηθεί. Σε περίπτωση που το κουπόνι δεν είναι έγκυρο, θα σας εμφανίζεται ένα μήνυμα ότι το κουπόνι αυτό δεν είναι έγκυρο και κατά συνέπεια δεν θα αποδίδετε την έκπτωση. Ο μόνος οπτικός έλεγχος θα αφορά κουπόνια όπου δε φέρουν προσωποποιημένο barcode. Σε αυτή την περίπτωση, απλά θα ελέγχετε μόνο την ημερομηνία λήξης του κουπονιού.

Η διαδικασία για να περάσετε περισσότερα από ένα κουπόνια μέσα στην ίδια απόδειξη διαφοροποιείται σε σχέση με το πέρασμα οποιουδήποτε άλλου Είδους μέσα στην εκάστοτε κίνηση. Ειδικότερα, στην κίνηση περνάτε το Είδος στην πρώτη γραμμή και εφόσον επιθυμείτε το πέρασμα και δεύτερου Είδους με κουπόνι, τότε πηγαίνετε στην επόμενη γραμμή και ποτέ με ποσότητα μεγαλύτερη του ενός. Σε περίπτωση που πάτε στην ίδια γραμμή για να αλλάξετε την ποσότητα, η εξαργύρωση του δεύτερου κουπονιού ΔΕΝ θα μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Για να εμφανιστεί μέσα στο Μενού των συνταγών η αξιακή έκπτωση, πηγαίνετε στο εξής Μενού: «Παράμετροι-Παράμετροι Εφαρμογής-Παράμετροι Συνταγών-Περιβάλλον» και επιλέγετε τα πεδία «Εμφάνιση Αξιακής Έκπτωσης» και «Χρήση Αξιακής Έκπτωσης». Με τη συγκεκριμένη επιλογή, θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε και αξιακά την έκπτωση που πραγματοποιείται τη στιγμή που περνάτε το κουπόνι. Επιπλέον, θα έχετε και γενικότερα τη δυνατότητα να τη βλέπετε απεικονισμένη αλλά και να την τροποποιείτε για οποιοδήποτε προϊόν προχωράτε σε έκπτωση. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση χρήσης του PHARMACOUPON, ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα μεταβολής, ούτε της ποσοστιαίας αλλά ούτε και της αξιακής έκπτωσης.

Σε περίπτωση που έχετε σκανάρει κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, η διαδικασία δέσμευσής του βρίσκεται σε εξέλιξη. Η δέσμευση του κουπονιού κατοχυρώνεται όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία με την απόδειξη, με τη χρήση του F3 σε περίπτωση μη συνδεδεμένης ταμειακής μηχανής ή φορολογικού μηχανισμού ή F12 σε περίπτωση χρήσης του προγράμματος και για τη έκδοση αποδείξεων. Στη διαδικασία, είτε της μη εκτυπωμένης απόδειξης από το πρόγραμμα είτε της εκτύπωσης μέσω ταμειακής μηχανής, εμφανίζεται το μήνυμα της εξαργύρωσης του κουπονιού. Η διαδικασία της εξαργύρωσης ολοκληρώνεται με την επιλογή του κουμπιού «Εξαργύρωση». Σε περίπτωση που από λάθος επιλεχθεί το κουμπί «Έξοδος», θα πρέπει να ξαναφορτωθεί η κίνηση και να πατήσετε εκ νέου το κουμπί F3 προκειμένου να γίνει η εξαργύρωση του εκπτωτικού κουπονιού. Σε ενδεχόμενο που και πάλι δεν προχωρήσει η εξαργύρωση του εκπτωτικού κουπονιού, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στην οθόνη εξαργύρωσης του κουπονιού, που εμφανίζεται είτε με χρήση του F3 είτε με συνδεδεμένη ταμειακή με το FARMAKON και τη χρήση του F12, στο πεδίο του Αριθμού συμπληρώνετε το Νούμερο Απόδειξης που έχει κοπεί από την ταμειακή σας μηχανή, ώστε να ξεκλειδώσει το κουμπί Εξαργύρωσης. Σε περίπτωση χρήσης φορολογικού μηχανισμού, το μήνυμα Εξαργύρωσης δεν εμφανίζεται ενώ η Δέσμευση και η Εξαργύρωση του εκπτωτικού κουπονιού πραγματοποιούνται αυτόματα.